Er waren eens twee chauffeurs, Hans Slager en Martien Zandbergen. Deze chauffeurs hadden samen een droom om ooit eens voor zichzelf te gaan werken.

Op een dag zagen ze een advertentie staan, waarin een transportbedrijf in Vlaardingen ter overname werd aangeboden. Beide heren vonden dat ze dit bedrijf (Brakenhoff’s Autodienst) het beste met z’n tweeën konden gaan overnemen. Hans Slager is begin 1989 bij Brakenhoff’s Autodienst in dienst getreden om het werk en de klanten te leren kennen. In maart 1991 is ook Martien Zandbergen in dienst gekomen en op 2 augustus 1991 hebben Hans en Martien de zaak officieel overgenomen, waarna de naam veranderd is in Slager & Zandbergen Transport Vlaardingen B.V.

Zij begonnen met drie vrachtauto’s, één bestelwagen, vijf mensen en enkele vaste opdrachtgevers. Het klantenbestand en het wagenpark zijn sindsdien flink gegroeid. Dit is niet zonder slag of stoot gegaan, zeker gezien de hedendaagse situatie in de transportsector.

De laatste jaren zijn er genoeg transportbedrijven failliet gegaan. Slager & Zandbergen Transport Vlaardingen B.V. heeft ook in slechtere tijden een naam opgebouwd in de logistieke sector, waarbij snel, zeker en betaalbaar transport gegarandeerd is. Het succes van de onderneming is buiten de vaak zeer lange en goede relatie met onze opdrachtgevers, ook mede te danken aan de goed gemotiveerde werknemers. Werknemers die Slager & Zandbergen Transport Vlaardingen B.V. echt als “hun”bedrijf zien.

Het zeer geringe verloop van personeel zegt eigenlijk al genoeg over de sfeer en betrokkenheid binnen ons bedrijf, van zowel directie, planning en chauffeurs. Het team van Slager & Zandbergen is zeer gemotiveerd om ook de komende jaren aan de weg te blijven timmeren.